ÇOKLU KESİM MAKİNASI (CK06-650)

Ürün Özellikleri

TEKNİK BİLGİ VE FİYAT İÇİN TIKLAYINIZ

Efarge Makina'nın geliştirdiği Çoklu Kesim Makinası, tasarımı, kullanılan malzemeleri ve üretim kalitesi ile kendini mermer sektörünün en güvenilir makinelerinden biri olarak kanıtlamıştır. Bu özel makina, tamamen hassasiyet, güç ve uzun ömürlü kullanım için özel olarak tasarlanmıştır.

Bu makinanın özellikleri oldukça etkileyicidir. 1 santimetrelik mozaiklerden 10 santimetre kalınlığındaki taşlara kadar kesim yapabilme kapasitesine sahiptir. Ayrıca, 450 milimetrelik testere takabilme özelliği, daha büyük kesim işleri için ideal bir seçenek sunmaktadır.

Çoklu Kesim Makinası'nın gücünün ve dayanıklılığının sırrı, kullanılan malzemelerin yüksek kalitesi ve hassas işçilikte yatmaktadır. Makinanın en önemli parçası olan motor gövdesi, Efarge Makina tarafından özel tasarlanmış yekpare döküm gövde ile üretilmiştir. Bu gövde tam 350 kg ağırlığındadır ve tek seferde işlenmektedir.

Bu makinayla mermer, granit, seramik ve kayrak taşı gibi farklı taşları kolaylıkla kesme imkanına sahipsiniz. Ayrıca, otomatik yağlama sistemi sayesinde bakım gereksinimleri minimum düzeydedir. İsteğe bağlı olarak hız kontrol ünitesi takma seçeneği de sunulmaktadır, böylece farklı ürünleri üretmek daha da kolay hale gelir.

Efarge Makina olarak, yüksek kaliteli iş makineleri üretme konusundaki uzmanlığımızı ve tecrübemizi her zaman müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimize en iyi performansı ve dayanıklılığı sağlayan makinelerimizle, işlerinizi daha verimli ve güvenilir bir şekilde yapmanıza yardımcı oluyoruz.