BULNOS MAKİNASI (BM05)

Ürün Özellikleri

TEKNİK BİLGİ VE FİYAT İÇİN TIKLAYINIZ

Efarge Makina’nın özel tasarımıyla ürettiği bullnose makinesi, özellikle mermer, traverten, granit gibi doğal taşların işlenmesinde üstün bir performans sergiler. Bu makineler, hassas işçilik gerektiren taş işleme süreçlerinde kritik bir rol oynar.

Makineler, 8 cm'ye kadar kalınlık ve 65 cm’ye kadar genişlikteki doğal taşları işleme kapasitesine sahiptir. Ayrıca, 2 kafadan 6 kafaya kadar farklı yapılandırmalarla kullanılabilme esnekliği sunar. Motorlar 7,5 kw ile 15 kw arasında müşteri isteğine göre değişebilmektedir.

Manuel ve motorlu kafa seçenekleri, kullanıcı dostu joystikli kontrol sistemi, paslanmaz çelikten imal edilmiş parçalar ve sıcak galvaniz ile kaplanmış gövde seçenekleri gibi özellikler, Efarge'nin bullnose makinesini sektörde aranan bir tercih haline getirmektedir. Bu özellikler, kullanıcılara geniş bir işleme ve kontrol yelpazesi sunarak, makinelerin kalitesini ve işlevselliğini artırır. Hassas işçilikleriyle, sektördeki doğal taş işleme ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir çözüm sunar.