ÇİFT TARAFLI PATLATMA MAKİNASI (CTK02)

Ürün Özellikleri

 

Çift taraflı patlatma makinesi, doğal taş patlatma endüstrisinde çığır açan bir gelişmedir. Hidrolik patlatma makineleri ile tanınan EFARGE MAKİNE, başarılarına bir yenisini ekleyerek sektörün zirvesinde yerini korumaya devam etmektedir. Çift taraflı patlatma makinesi yüksek hızlı üretimler, kesin sonuçlar ve taş endüstrisinde önemli bir rol oynayan iş güvenliği sunar.

Normal dik patlatma makinelerine göre Çift taraflı patlatma makinesi, bu makinelerin günlük olarak işleyebileceği 30-40 metrekareye karşı rahatlıkla 200 metrekare taş patlatma kapasitesine sahiptir. Ayrıca, 5 ila 30 santimetre aralığında çalışabilme esnekliğine sahiptir.

 

İş güvenliği her zaman taş endüstrisinde kritik öneme sahiptir. Ancak bu makine, gelişmiş teknolojisi ve tasarımı sayesinde güvenlik standartlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bu, işçi güvenliğini artırmış ve kazaları en aza indirmiştir.

Sonuç olarak, Efarge makina tarafından geliştirilen çift taraflı patlatma makinesi, doğal taş patlatma endüstrisinde devrim niteliğinde bir ilerlemedir. İşletmelere daha hızlı üretim, daha düşük maliyetler ve artan iş güvenliği gibi önemli avantajlar sunar. Bu teknolojik yenilik, işletmelere daha verimli, güvenli ve rekabetçi olmalarında destek olur.